Mátrixsuli - Alapítványi Általános Iskola | Telefon: 06-70-770-2256 | Email: info@matrixsuli.hu | Facebook: https://www.facebook.com/matrixsuli

Az oldal töltődik...
previous arrow
next arrow
Slider

Hitvallásunk

A tanulás legyen öröm és élmény.

A Mátrixsuliban az a közös cél vezérel minket, hogy a felnövekvő generációk pozitív légkörben, belső motivációjuktól vezérelve tanuljanak. Megismerjék a gyökereiket és felkészüljenek a jövőbeli kihívásokra. A közös munka során megtanítjuk nekik, hogyan váljanak magabiztos, önálló véleményalkotásra képes fiatallá. Célunk, hogy képesek legyenek az önálló tanulásra, másokkal történő együttműködésre. Mindezekhez támogatást jelent a kis létszámú osztály, pedagógusaink szakmai és emberi felkészültsége, valamint a hangulatos, családias, modern környezet. Iskolánkban tervezzük a tehetséggondozó szakkörök, tanulószobák indítását, melyekkel hozzá tudunk járulni a gyermekek szellemi fejlődéséhez és a tananyagon kívüli élmény és tudás megszerzéséhez. Mert nálunk valóban a gyermek az első.

A 2019. szeptemberében indult kecskeméti és Budapest XIX. kerületi Mátrixsuli Pest Alapítványi Általános Iskola szeretettel várja leendő tanulóit. 2020. szeptemberében nyílik budaörsi tagintézményünk, a Mátrixsuli Budaörs. A Mátrix Oktatási Intézmény biztosítja tanulói számára a középiskolai továbbtanulást is.

Folyamatos beiratkozási lehetőség van mindhárom intézménybe a férőhelyek számának erejéig. Érdeklődni, jelentkezni tudnak weboldalon megadott elérhetőségeken.