Mátrixsuli - Alapítványi Általános Iskola | Telefon: 06-70-770-2256 | Email: info@matrixsuli.hu | Facebook: https://www.facebook.com/matrixsuli

Az oldal töltődik...
previous arrow
next arrow
Slider

Történetünk

Már kisgyermekkorban is arra vágytam, hogy majd egyszer gyerekek között dolgozhassak, taníthassam őket és megmutassam nekik, mennyi mindent rejt a világ.

Matematika, rajz és számítástechnika szakos tanárként gyerekeket és fiatal felnőtteket is oktattam. Nagyon élveztem ezeket az éveket is, mert öröm volt látni, hogy a diákok mennyire akartak fejlődni és milyen lelkesek voltak. Minden egy irányba mutatott és végül oktatási céget alapítottam.

15 éve foglalkozom felnőttképzéssel, középiskolai szakképzéssel.

Évente 2500-3000 tanulónk van, több, mint 50 tanár dolgozik iskoláinkban.

Két évvel ezelőtt felmerült az igény, hogy általános iskolát is indítsunk. Ennek első sikere a Szent Imre Alapítványi Általános Iskola Kecskeméten és a csodás környezetben lévő Mátrixsuli Pest, a XIX. kerület, Kós Károly tér 4. sz. alatt. Jövő szeptemberben nyílik a budaörsi tagiskolánk Mátrixsuli Budaörs néven a Komáromi út 16-ban.

Legfőbb célunk, hogy olyan biztos alapokat adjunk a gyermekeknek, melyek egy életen át elkísérik őket, mint például magabiztosság, vállalkozó szellem, kreativitás, kooperációs készségek, az önálló tanulás képessége és a bennünk élő kíváncsiság megőrzése.

Hisszük, hogy mindenkinek egyéni bánásmódra van szüksége. Olyan kompetenciákat adunk a kezükbe, amelyekkel sikeres, boldog felnőtté válnak. Nálunk tényleg a gyermek az első.

Szeretettel várjuk leendő kisdiákjainkat a XIX. kerületi és budaörsi iskolánkban tartandó Szülőtalálkozóinkon, melyekről bővebben a Beiskolázás menüpontban olvashatnak.

Üdvözlettel:
Józanné Sipos Etelka igazgató