Ahol élmény a tanulás

Alkotás

alkotás

A MátrixSuliban az alkotás fontos része mindennapjainknak. Olyan önismereti út, amelyen aktív tevékenységek közben, játékosan kísérjük tanulóinkat.

A tanórákba építve és választható szakköreinken különféle technikákat tanulunk, amelyek bármelyikét alkalmazva a gyerekek szabadon kiélhetik kreativitásukat, megélik a választás lehetőségét, ami hozzájárul az életrevalósághoz.

Jelentkezés

A MátrixSuli Általános Iskola az ország egész területéről fogad diákokat, az év során folyamatos lehetőség van beiratkozásra, átjelentkezésre a szabad férőhelyek függvényében.

Felvételi eljárásunk többlépcsős, fontos szempontunk, hogy az osztály csoportdinamikája, közössége, egysége az új tanuló által gazdagodjon, valamint a szülő elvárásai, értékrendje és az iskola pedagógiai programja összhangban legyen.

Jelentkezéshez, érdeklődéshez kérjük, töltsék ki az itt, vagy az iskola oldalán lévő jelentkezési űrlapot. Az űrlap kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, nem jár kötelezettséggel, a felvételi eljárásunk díjtalan. Ezt követően iskolatitkárunk felveszi Önökkel a kapcsolatot.

Részletes információkért nyissa meg az Önhöz legközelebbi iskolánk oldalát.

gyerekek