Menza

Ebéd a MátrixSuliban

”Amit az étel jelenthet: otthont, szépséget, kreativitást, tápláló szeretetet.”

Tudnivalók

Wekerlei iskolánk szomszéd helyiségében 2021. novemberben megnyílt a Másik Bolt által üzemeltetett és fenntartott KAMÉLEON MENZA – gyermekétkező.

2022. januárjától már a budaörsi tagintézményünk diákjainak is innen szállítjuk a finom és tápláló ételeket.

Ételeink többségét glutén- és laktózmentesen készítjük, amennyiben nem, úgy az aznapi menü mellé külön készítünk hasonló, mentes ételt azok számára, akik ezt az ebédrendelésnél korábban jelezték felénk.

Minden más, speciális ételallergiával kapcsolatos, egyéni kérést megpróbálunk teljesíteni. Kérjük, vegye fel email-en a kapcsolatot séfünkkel!

Célunk, hogy egészséges, ízletes és tápláló ételeket biztosítsunk a gyermekeknek, előre tervezhető legyen mindenki számára az ételrendelés, ezért 4 hetes ciklusban ismétlődnek majd a táblázatban megadott tételek. Hetente ismétlődően, az egyes napokon hasonló kategóriájú ételek kerülnek az asztalra, ezzel is segíteni szeretnénk Önöket.

Hétfőnként hétindító, energetizáló napokat tartunk. Friss, fitnesz menüket tálalunk, hogy jól induljon a hét mindenki számára, tele energiával, lendülettel…

Keddenként békebeli, retró ételeket készítünk, amiket még nagyszüleink receptkönyvéből tanultunk. Megszokott ízek, nagy kedvencek várják a tanulókat.

Szerda a zöld napunk lesz, ufós napnak is hívjuk, merthogy főleg zöld ételek kerülnek terítékre, különböző főzelékek, tápláló, tartalmas levesekkel.

Csütörtök a gólyás nap. Ennek az elnevezésnek vicces története van.
Sok kisgyerek számára nincs értelme a gulyásleves szónak. Hogy értelmet, tartalmat találjanak benne, gólyás levesnek gondolják a helyes kifejezést. Ezeken a napokon különféle gulyáslevesek készülnek, ínycsiklandó tésztákkal.

Péntek a NAGY BOOM NAPJA, bundás ételekkel zárjuk a hetet, amit mindenki szeret. Akár hétvégi elvitelre is lehet rendelni belőle.

Az ebéd során megmaradt ételek elcsomagolását a jelenlegi COVID helyzetre való tekintettel nem tudjuk biztosítani.

Havi több alkalommal, a tolerancia jegyében olyan ételeket tálalunk a gyerekeknek, amelyet minden (ételallergiás is) tanuló elfogyaszthat.

Hetente egy napon, az érzékenyítés jegyében olyan svédasztallal várjuk a tanulókat, amelyen minden héten egy új ízzel, új étellel ismerkedhetnek meg a gyerekek az ebédeltetést követően. (pl.: aszalt mini kivi, articsóka, pirított mandula, humusz…)

Szeretettel, tele ötletekkel és jóakarattal, várjuk és biztatjuk a MátrixSuli tanulóit új étkezőnkben, új ételeinkkel.

„Minden étel egy történet…”

Az ebédrendelést a wekerlei MátrixSuli iskolatitkára intézi.

Ebéd ára budaörsi tagintézményünkben: 1.150 Ft/ fő/ adag

Ebédrendelés és befizetés határideje:

A megrendelés a tárgyhót megelőző hónap utolsó PÉNTEKÉN 12 óráig a megrendelési űrlap kitöltésével történik.

A befizetésre a tárgyhót megelőző hónap utolsó teljes hetén, hétfőtől péntekig van lehetőség ÁTUTALÁSSAL.

Ebédrendelést egy hónapra tudunk fogadni.

Heti megrendelés és befizetés csak indokolt esetben lehetséges. Kérem, ez ügyben vegye fel kapcsolatot iskolatitkárunkkal a lenti elérhetőségek egyikén!

Lehetőség van csak egyes napokra ebédet kérni, a megrendelés ilyen esetekben is  előzetes havi rendeléssel és befizetéssel, az űrlap kitöltésével történik.

Ebédbefizetés módja: átutalással a szolgáltatónak

Bor and More Hungary Kft
10918001-00000020-11600000

A közleménybe csak annyit írjanak, hogy étel!

AZ UTALÁSRÓL A BIZONYLATOT KÉRJÜK, KÜLDJÉK EL EMAILBEN A matrixsulibudapest@gmail.com CÍMRE, hogy naprakészen követni tudjuk a befizetéseket!

Ebédlemondás módja, ideje: Az étkezést megelőző nap reggelén 9:00 óráig, kizárólag email-ben (a gyermek nevét, osztályát és a lemondani kívánt napokat kell feltüntetni): matrixsulibudapest@gmail.com

Lemondás esetén az összeget a következő hónapban jóváírjuk. Egyeztetés alapján a lemondott étkezések árával csökkentett összeget kell a következő alkalommal utalni. Pénzt nem tudunk visszaadni.

A Kaméleon étkező séfje: Sima László
Ételallergiával vagy az ételek készítésével kapcsolatos kérdéseikkel mailben tudják felkeresni őt: simalaszlo68@gmail.com

Az ebédrendeléssel kapcsolatos további információ:

matrixsulibudapest@gmail.com
+3670 7797 407

A következő 28 nap ételeit tematikus bontásban tálaljuk:

Kaméleon menüsor