Bemutatkozik iskolánk

Osztálytanító

Bemutatkoznak a tanítók

Szeitz Kata

Szeitz Kata

leendő elsős tanító

2009 óta vagyok pedagógus. A tanítói diplomámat Kecskeméten, a tanárit és a gyakorlatvezető mentortanárit Pécsett szereztem. 12 éves szakmai tapasztalattal, 8 éves osztályfőnökséggel a hátam mögött, segítő, támogató jelenlétemmel gondoskodom a rám bízott gyermekekről.
Fontosnak tartom, hogy a 21. század technikájának és módszereinek felhasználásával naprakész tudást közvetítsek diákjaimnak.
A gyerekeket elfogadásra, talpraesettségre, valójában az életre nevelem. Törekszem arra, hogy a tudás mellett az erkölcsi nevelés is jelen legyen a mindennapjainkban.
Úgy gondolom, hogy az iskola, a család és az osztály csak közös együttműködésben lehet hatékony. Épp ezért rendkívül fontosnak tartom a szülőkkel történő folyamatos kapcsolattartást. Segítek kialakítani a gyermekekben azt az igényt, hogy szeressenek közösségben lenni. Tanuljanak meg alkalmazkodni, tisztelni a közösség többi tagját. Az együtt töltött évek során olyan módszereket alkalmazunk, amelyek megkönnyítik számukra a saját érdekeik megfelelő érvényesítését. Az elmúlt évek sokrán bebizonyosodott, hogy a gyerkeknél szeretettel bármit el lehet érni.
Minden gyerek egy lehetőség. Szülőként és pedagógusként is kötelességünk, hogy gyerekeinket nyitottá és boldoggá tegyük.

Ladinszki Ilona

Ladinszki Ilona

leendő elsős tanító

Gyermekkoromban az alsós tanítóm megmutatta számomra, hogy a tanulás igenis lehet élvezetes és sikerekben gazdag. Ebből adódóan úgy gondolom, hogy a pedagógus személye legalább olyan meghatározó a gyermekek fejlődésében, mint a kertész szakértelme a virágok egészséges növekedésében. Kezdetektől fogva könnyen teremtek kapcsolatot nálam jóval fiatalabbakkal is. Hamar megtalálom velük a közös hangot. Ez a két tényező nyitotta fel a szemem, és vezetett rá a pedagógiai hivatás kihívásokkal és sikerekkel teli útjára. Úgy gondolom, hogy minden gyermek egyedi és nagyszerű, amelyre a megfelelő eszközökkel, módszerekkel és szakértelemmel rávilágíthatunk. A testnevelés oktatása azért áll hozzám közel, mert meggyőződésem, hogy a rendszeres és helyes testmozgás fontosságának gyermekkorban való kialakítása, az egészséges felnőtt kor alapja.

Jelentkezés

A jelentkezés menete

 

Felvételi eljárásunk többlépcsős, fontos szempontunk, hogy az osztály csoportdinamikája, közössége, egysége az új tanuló által gazdagodjon, valamint a szülő elvárásai, értékrendje és az iskola pedagógiai programja összhangban legyen.

  1. Jelentkezéshez / érdeklődéshez kérjük, töltsék ki az iskola oldalán lévő jelentkezési űrlapot. Az űrlap kitöltése a kapcsolatfelvételére szolgál, nem jár kötelezettséggel.
  2. Ezt követően iskolatitkárunk felveszi Önökkel a kapcsolatot. Jelentkezési eljárásunk díja 15.000 Ft, amit a Titkárságon személyesen vagy banki átutalással tudnak rendezni.
  3. Amennyiben az utalás megtörténik, az átutalásról szóló bizonylatot az iskolatitkár e-mail címére kérjük továbbítani. Ezután a felvételi eljárásban illetékes pedagógus kollégánk telefonon felveszi Önökkel a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából.
  4. Online találkozóra kerül sor az egyeztetett időpontban (zoom felületen keresztül), amely egy játékos ismerkedés, beszélgetés lehetőségét nyújtja.
  5. Ezt követően lehetőség van csipegető foglalkozáson részt venni, ahol még jobban meg tudjuk ismerni egymást.
  6. Sikeres felvételit követően a MátrixSuli Oktatási megállapodást köt a szülőkkel, valamint egyszeri belépési díj megfizetésére kerül sor, amelynek összege:
  • dec. 31-ig az iskola havi alapítványi hozzájárulási díjának 50%-a.
  • január 01-től az iskola havi alapítványi hozzájárulásának teljes díja.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Fizetendő alapítványi hozzájárulás mértéke a 2020/2021-es tanévre:

Havi fizetés esetén (12 hónapon át): 100.000Ft / hó 

2022. január 1. utáni beiratkozás esetén 120.000 Ft / hó

Testvér kedvezménnyel a 2. gyermek: 85.000 Ft/ hó, 2022. jan. 1. után 105.000 Ft / hó

A hozzájárulás fedezi épületeink fenntartási és fejlesztési költségeit, pedagógusaink és egyéb munkatársaink fizetését, a napi nyelvórákat, egyes szakköröket, tankönyvek árát.

Nem tartalmazza az étkezések és kirándulások önköltségi árát.