Ahol élmény a tanulás

Erasmus+

Erasmus

Idén iskolánk is részt vett az Erasmus+ programban, amelyet nagyon értékesnek és tanulságosnak találtak pedagógusaink.

This year, our school also participated in the Erasmus+ program, which our teachers found very valuable and instructive.

Madeira / Portugália

Az Erasmus+ program részeként 2023. február 19-26. között iskolánk 10 képviselője ellátogatott a portugál Madeirába, a Colégio da Rochinha általános iskolába.

Pedagógusaink új élményekkel, ötletekkel, inspirációkkal és a megvalósításra vonatkozó jövőbeli tervekkel tértek vissza.

Beszámolóik itt láthatók:

Projektoktatás (videó)

Gamifikáció (videó)

ClassDojo alkalmazás (videó)

Az iskola berendezése (videó)

Képek az iskoláról

Jelentkezés

A MátrixSuli Általános Iskola az ország egész területéről fogad diákokat, az év során folyamatos lehetőség van beiratkozásra, átjelentkezésre a szabad férőhelyek függvényében.

Felvételi eljárásunk többlépcsős, fontos szempontunk, hogy az osztály csoportdinamikája, közössége, egysége az új tanuló által gazdagodjon, valamint a szülő elvárásai, értékrendje és az iskola pedagógiai programja összhangban legyen.

Jelentkezéshez, érdeklődéshez kérjük, töltsék ki az itt, vagy az iskola oldalán lévő jelentkezési űrlapot. Az űrlap kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, nem jár kötelezettséggel, a felvételi eljárásunk díjtalan. Ezt követően iskolatitkárunk felveszi Önökkel a kapcsolatot.

Részletes információkért nyissa meg az Önhöz legközelebbi iskolánk oldalát.

gyerekek