Erasmus+

Erasmus

2024-ben ismét részt vettünk az Erasmus+ programban. Ezúttal a magyar diákok, és szervező csapatunk fogadta az olasz és román diákokat és kísérőiket. Idei helyszínünk a Kiskunsági Betyár Kúria volt, ami csodás környezetben a Kiskunsági Nemzeti Park területén fekszik. Az együtt töltött vidám hét alatt, színes és izgalmas programokkal készültünk a diákok számára, hogy élményekkel telve, térjenek haza. Megismertük egymás ételeit, szokásait és reméljük egy-egy barátság is megmarad a különböző nemzetek diákjai közt.

2023-ban iskolánk is részt vett az Erasmus+ programban, amelyet nagyon értékesnek és tanulságosnak találtak pedagógusaink.

This year, our school also participated in the Erasmus+ program, which our teachers found very valuable and instructive.

Madeira / Portugália

Az Erasmus+ program részeként 2023. február 19-26. között iskolánk 10 képviselője ellátogatott a portugál Madeirába, a Colégio da Rochinha általános iskolába.

Pedagógusaink új élményekkel, ötletekkel, inspirációkkal és a megvalósításra vonatkozó jövőbeli tervekkel tértek vissza.

Beszámolóik itt láthatók:

Projektoktatás (videó)

Gamifikáció (videó)

ClassDojo alkalmazás (videó)

Az iskola berendezése (videó)

Képek az iskoláról