Ahol élmény a tanulás

Információk – MátrixSuli Kecskemét

Digitális kultúra és programozás

Büszkén jelenthetjük ki, hogy a 2023-as tanévben már a Logischool élmény alapú programozást és digitális írástudást oktató nemzetközi iskolahálózatának is otthont ad a kecskeméti iskolánk!
A gyermekek életének már szerves része a digitalizáció, ezért fontosnak tartjuk, hogy megtanítsuk, hogyan használhatják az eszközeiket eredményesen és tudatosan. Ennek érdekében a Mátrix Suli tanulói heti egy alkalommal díjtalanul vehetnek részt a Logischool programozás oktatásán!

A Logischool-ról bővebben olvashatnak weboldalukon:
https://www.logiscool.com/hu/

Mozgásfejlesztés

Szintén a 2023-as tanévtől ad otthont iskolánk Szigeti Katalin mozgásfejlesztő óráinak, hogy a gyermekek idegrendszerének fejlődése életkoruknak megfelelően haladjon, valamint az esetleges lemaradásokat korrigálhassuk. Szigeti Katalin mozgásfejlesztő a Mátrix Suli tanulóinak díjmentesen tart fejlesztést heti rendszerességgel az első és második osztályunkban!

Szülői tájékoztatók

Sok szeretettel várunk mindenkit a tanév közben folyamatosan elérhető szülői tájékoztatóinkra, melyeken igazgatónőnk személyesen nyújt információt iskolánk működéséről, elveiről, valamint feltehetik kérdéseiket is!

Várjuk akkor is, ha:

  • még csak gondolkodik az iskolaváltáson
  • ha csak tájékozódni szeretne a lehetőségeiről
  • ha gyermeke csak következő tanévben kezdi az iskolát

Étkeztetés

Iskolánk részére a Sutus Vendéglő készíti az ebédet, amelyet mindenki számára személyenként dobozolva ki is szállítanak az iskolába! Az étel házias és nagyon finom, a gyerekek imádják! A dobozok újra használhatók, így tisztítást követően akár azonos célra, akár egyéb tárolásra is alkalmasak otthon, vagy az iskolában!

Az ebéd ára 1300 Ft/adag.

Szakköreink

1. Magyar irodalom – Magyar nyelvtan Szakkör:

Antal Zsuzsanna tanítónk az érdeklődő gyermekek számára tovább nyitogatja a magyar nyelv varázslatos világának kapuit csütörtökönként a 8-9. órában, mely alkalommal lehetőség van felzárkóztatásra, valamint legnagyobb részben ismeretbővítésre és új érdekességek tanulására!

2. Matematika szakkör:

Krizsán Dalma tanítónk a matematika útvesztőnek tűnő rengetegében mutatja meg a kivezető utat az izgalmas kihívásokra nyitott diákjainknak hétfőnként a 8-9. órában!

Legújabb sikereink és büszkeségeink

A  másodikosok mindegyike 98 % felett teljesít minden tantárgyból elsős kora óta, tehát a nálunk töltött mindhárom félévben! Áron, aki az  első év végén átiratkozott hozzánk, nagy lemaradással érkezett olvasásból és írásból – ezt nálunk gyorsan behozta, s ő az, akit  kiemelkedő matematikai tudása miatt az idén a Zrínyi Ilona matematikai versenyre is neveztünk!

Tanulóink legutóbbi aranyköpéseinek egyike 🙂
1. osztály – Egyes szám tanítása zajlik:
„Kisebbik számszomszédja a nulla, nagyobbik számszomszédja a kettő. Akkor az óriás számszomszédja a 3?”

* * *

Amennyiben a fentiek megnyerték tetszését, várjuk érdeklődését, kérdéseit vagy jelentkezését iskolánk titkárságán!

Elérhetőségeink:
+36 70 624 2683, +36 70 770 2256
zsivaev.cintia@matrixsuli.hu