Ahol élmény a tanulás
budaörsi Mátrix Suli

Budaörs

Budaorsi Matrixsuli 2

A budaörsi MátrixSuli (OM: 200545) intézményünkben minden osztályunkba tudunk még jelentkezőket fogadni a 2023/2024-es tanévre.

Az iskola kellemes zöldövezeti területen található Budaörs szívében, jó tömegközlekedési lehetőséggel, saját 80 férőhelyes parkolóval.

Minden reggelt beszélgetőkörrel kezdünk, és naponta találkoznak a gyermekek az angol nyelvvel, sőt még a készségtárgyakat (testnevelés, ének és technika) is tanulhatják angolul.

Testnevelés órákon jóga, úszás és okos-tesi is elérhető.

Délután szakköri foglalkozások keretében Népművészet, Labdás-ügyességi, Röplabda, Böngésző, Természetjáró, Robotika közül is választhatnak tanulóink, továbbá minden nap egy díjmentes szakkört biztosítunk számukra.

Külsős szakkört tartóink között megtalálható a Logiscool, Karate, Kutyaterápia is, melyek térítés ellenében vehetők igénybe.

Iskolánkról megjelent cikkek:

Nézzen szét Facebook oldalunkon, kövessen minket, ismerje meg iskolánk mindennapjait.

Érdeklődését, kérdéseit az alábbi elérhetőségen várjuk:
+36 70 770 2256, +36 70 779 7015, info@matrixsuli.hu

* * *

Fizetendő alapítványi hozzájárulás mértéke a 2023/2024-es tanévre:
170.000 Ft/hó 12 hónapon át. Egy összegű befizetés esetén 10% kedvezmény.
Testvér kedvezménnyel: 135.000 Ft/hó

A hozzájárulás fedezi épületeink fenntartási és fejlesztési költségeit, pedagógusaink és egyéb munkatársaink fizetését, a napi nyelvórákat, egyes szakköröket, tankönyvek árát.
Nem tartalmazza az étkezések és kirándulások önköltségi árát.

Életképek a sulinkból:

Matrixsuli Budaors 14

Évzáró ünnepségünkről:

Jelentkezés

A MátrixSuli Általános Iskola az ország egész területéről fogad diákokat, az év során folyamatos lehetőség van beiratkozásra, átjelentkezésre a szabad férőhelyek függvényében.

Felvételi eljárásunk többlépcsős, fontos szempontunk, hogy az osztály csoportdinamikája, közössége, egysége az új tanuló által gazdagodjon, valamint a szülő elvárásai, értékrendje és az iskola pedagógiai programja összhangban legyen.

Jelentkezéshez, érdeklődéshez kérjük, töltsék ki az itt, vagy az iskola oldalán lévő jelentkezési űrlapot. Az űrlap kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, nem jár kötelezettséggel, a felvételi eljárásunk díjtalan. Ezt követően iskolatitkárunk felveszi Önökkel a kapcsolatot.

Részletes információkért nyissa meg az Önhöz legközelebbi iskolánk oldalát.

gyerekek