Ahol élmény a tanulás
kecskeméti Mátrix Suli

Kecskemét

Matrixsuli Kecskemet 4
Kecskemeti Matrixsuli 4

Kecskeméti MátrixSuli intézményünkben, a környék első magán általános iskolájában tanulhatnak a gyerekek. A 2023/2024-es tanévben minden osztályban van lehetőségünk tanulókat felvenni.

Iskolánkban:

  • családias légkörrel
  • egyéni bánásmóddal
  • elfogadó közösséggel
  • profi csapattal
  • alacsony osztálylétszámmal
  • minőségi oktatással

várjuk őket!

Minden reggelt beszélgetőkörrel indítunk, emellett minden napos angol oktatás várja kis tanulóinkat, ahol játékos formában találkozhatnak az idegen nyelvvel, így könnyen megszerzik a magabiztos nyelvtudást.

Két évet töltöttünk el eddig ebben az iskolában, de még nem fordult elő hogy nem lett volna kedve menni. Nincsenek feszült délutánok otthon házi feladattal töltve, és a hétvégék is nagyrészt pihenéssel telnek amellett, hogy a tananyaggal ugyanúgy haladnak, mint más átlag iskolában. A családias hangulat pedig igazán megnyugtató nekünk, hogy jó helyen hagyjuk ott minden egyes nap a gyerekünket.” (Enikő)

Nagycsoportos volt a kisfiam, mikor elkezdtük a Mátrixban az iskolaelőkészítő tanfolyamot. Amilyen szeretettel, kedvességgel fogadták a gyerekeket az tényleg lenyűgöző volt. Megismerhettük az iskolát, a tanítókat és a gyerekek is egymást. Nem volt kérdés, hogy ezt az iskolát szeretnénk választani és nem is csalódtunk. Itt valóban szeretetteljes a légkör, ahol a gyermek biztonságban és nyugalomban tanulhat, fejlődhet, igazán jó kezekben. Őszinte szívből ajánlom a MátrixSulit, ez tényleg az az iskola, ahová minden reggel fülig érő szájjal érkezik a gyermek. (Erika).

Kecskemeti Matrix Suli Szuloi Velemeny

Nézzen szét Facebook oldalunkon, kövessen minket, ismerje meg iskolánk mindennapjait.

Érdeklődését, kérdéseit az alábbi elérhetőségen várjuk:
+36 70 779 7015, info@matrixsuli.hu

Szülői tájékoztató (nyílt nap):
2023. október 3. 15 óra

nyílt órák és iskola-előkészítők Kecskemét

A nyílt órákkal és előkészítő foglalkozásokkal kapcsolatban keresd kolléganőnket az alábbi elérhetőségeken:

zsivaev.cintia@matrixsuli.hu
+36 70 624 2683

* * *

Fizetendő alapítványi hozzájárulás mértéke a 2023/2024-es tanévre:

120.000 Ft/hó 12 hónapon át. Egy összegű befizetés esetén 10% kedvezmény.
Testvér kedvezménnyel: 90.000 Ft/hó

A hozzájárulás fedezi épületeink fenntartási és fejlesztési költségeit, pedagógusaink és egyéb munkatársaink fizetését, a napi nyelvórákat, egyes szakköröket, tankönyvek árát.
Nem tartalmazza az étkezések és kirándulások önköltségi árát.

Járjuk körbe a sulit!

Életképek a sulinkból:

Csibetábor 2023:


2023. március 31-én, pénteken közel 100 kecskeméti óvodás kisgyermeket láttunk vendégül, bemutattuk neki iskolánkat.

Köszönjük a Fantasy Dance Company kis csapatának, hogy ilyen szuper hangulatot varázsolt nekünk, imádták őket a gyerekek!


2023. augusztus 26-án Kecskeméten ünnepeltük a Mátrix Csoport 25. születésnapját. Alma együttes fellépés, sok-sok érdekes és szórakoztató program, remek kiállítók és vendégek.

Emellett átadásra került az iskolánk mellett található Mátrix Konferencia Terem.


Frissen megjelent cikk rólunk, a Mátrix Oktatási Központ 25 éves évfordulós ünnepségéről:
25 éve a tudás szolgálatában (baon.hu)

Jelentkezés

A MátrixSuli Általános Iskola az ország egész területéről fogad diákokat, az év során folyamatos lehetőség van beiratkozásra, átjelentkezésre a szabad férőhelyek függvényében.

Felvételi eljárásunk többlépcsős, fontos szempontunk, hogy az osztály csoportdinamikája, közössége, egysége az új tanuló által gazdagodjon, valamint a szülő elvárásai, értékrendje és az iskola pedagógiai programja összhangban legyen.

Jelentkezéshez, érdeklődéshez kérjük, töltsék ki az itt, vagy az iskola oldalán lévő jelentkezési űrlapot. Az űrlap kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, nem jár kötelezettséggel, a felvételi eljárásunk díjtalan. Ezt követően iskolatitkárunk felveszi Önökkel a kapcsolatot.

Részletes információkért nyissa meg az Önhöz legközelebbi iskolánk oldalát.

gyerekek