Ahol élmény a tanulás
kecskeméti Mátrix Suli

Kecskemét

Matrixsuli Kecskemet 4
Kecskemeti Matrixsuli 4

Kecskeméti MátrixSuli (OM: 200545) intézményünkben, a környék első magán általános iskolájában tanulhatnak a gyerekek. A 2023/2024-es tanévben minden osztályban van lehetőségünk tanulókat felvenni.

Iskolánkban:

  • családias légkörrel és elfogadó közösséggel,
  • akár egyéni tanrendben,
  • kis létszámú osztályokkal (max. 15 fő),
  • minőségi, élmény alapú tanítással és türelmes, nyitott pedagógusokkal,
  • a digitális kultúra oktatásának erősítésével,
  • minden gyermek egyéni erősségeinek és gyengeségeinek figyelembe vételével,
  • felesleges túlterhelés nélkül

várjuk őket!

Családias létszámunknak köszönhetően pedagógusainknak minden gyermekre elegendő figyelme jut, mely napjainkban kiemelten fontos, hogy biztosíthassuk tanulóink számára az egyéni szükségleteiknek megfelelő, boldog tanulás alapjait. Emellett nagy hangsúlyt fektetünk a túlterhelés elkerülésére, akárcsak arra, hogy tanóráink valóban élményalapúak és érdekesek legyenek a gyermekek számára. Figyelmet fordítunk a családok esetlegesen egyedi élethelyzeteire, melyet akár egyéni tanrenddel is támogatunk.

Rólunk mondták:

Két évet töltöttünk el eddig ebben az iskolában, de még nem fordult elő hogy nem lett volna kedve menni. Nincsenek feszült délutánok otthon házi feladattal töltve, és a hétvégék is nagyrészt pihenéssel telnek amellett, hogy a tananyaggal ugyanúgy haladnak, mint más átlag iskolában. A családias hangulat pedig igazán megnyugtató nekünk, hogy jó helyen hagyjuk ott minden egyes nap a gyerekünket.” (Enikő)

Nagycsoportos volt a kisfiam, mikor elkezdtük a Mátrixban az iskola-előkészítő tanfolyamot. Amilyen szeretettel, kedvességgel fogadták a gyerekeket az tényleg lenyűgöző volt. Megismerhettük az iskolát, a tanítókat és a gyerekek is egymást. Nem volt kérdés, hogy ezt az iskolát szeretnénk választani és nem is csalódtunk. Itt valóban szeretetteljes a légkör, ahol a gyermek biztonságban és nyugalomban tanulhat, fejlődhet, igazán jó kezekben. Őszinte szívből ajánlom a MátrixSulit, ez tényleg az az iskola, ahová minden reggel fülig érő szájjal érkezik a gyermek. (Erika).

Kecskemeti Matrix Suli Szuloi Velemeny

Nézzen szét Facebook oldalunkon, kövessen minket, ismerje meg iskolánk mindennapjait.

Érdeklődését, kérdéseit az alábbi elérhetőségen várjuk:
+36 70 624 2683, +36 70 770 2256 info@matrixsuli.hu

Iskola-előkészítő foglalkozások:
Az iskola-előkészítőn részt vevő gyerekek szeptemberre magabiztos, felszabadult, iskolát váró gyermekké válnak. Erősítjük az önbizalmukat, a pozitív önértékelésüket, gyakoroljuk az önálló munkát és önellenőrzést. Csoportos jellege miatt fejlődik a gyerekek türelme, kitartása és kudarctűrése.

A szülői tájékoztatóval, nyílt órákkal és előkészítő foglalkozásokkal kapcsolatban keresse kollégánkat az alábbi elérhetőségeken:
info@matrixsuli.hu
+36 70 770 2256

* * *

Fizetendő alapítványi hozzájárulás mértéke a 2023/2024-es tanévre:

100.000 Ft/hó 12 hónapon át. Testvér kedvezménnyel: 90.000 Ft/hó

A hozzájárulás fedezi épületeink fenntartási és fejlesztési költségeit, pedagógusaink és egyéb munkatársaink fizetését, a napi nyelvórákat, egyes szakköröket, tankönyvek árát.
Nem tartalmazza az étkezések és kirándulások önköltségi árát.

Járjuk körbe a sulit!

Életképek a sulinkból:


2023. március 31-én, pénteken közel 100 kecskeméti óvodás kisgyermeket láttunk vendégül, bemutattuk neki iskolánkat.

Köszönjük a Fantasy Dance Company kis csapatának, hogy ilyen szuper hangulatot varázsolt nekünk, imádták őket a gyerekek!


2023. augusztus 26-án Kecskeméten ünnepeltük a Mátrix Csoport 25. születésnapját. Alma együttes fellépés, sok-sok érdekes és szórakoztató program, remek kiállítók és vendégek.

Emellett átadásra került az iskolánk mellett található Mátrix Konferencia Terem.


Frissen megjelent cikk rólunk, a Mátrix Oktatási Központ 25 éves évfordulós ünnepségéről:
25 éve a tudás szolgálatában (baon.hu)

Jelentkezés

A MátrixSuli Általános Iskola az ország egész területéről fogad diákokat, az év során folyamatos lehetőség van beiratkozásra, átjelentkezésre a szabad férőhelyek függvényében.

Felvételi eljárásunk többlépcsős, fontos szempontunk, hogy az osztály csoportdinamikája, közössége, egysége az új tanuló által gazdagodjon, valamint a szülő elvárásai, értékrendje és az iskola pedagógiai programja összhangban legyen.

Jelentkezéshez, érdeklődéshez kérjük, töltsék ki az itt, vagy az iskola oldalán lévő jelentkezési űrlapot. Az űrlap kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, nem jár kötelezettséggel, a felvételi eljárásunk díjtalan. Ezt követően iskolatitkárunk felveszi Önökkel a kapcsolatot.

Részletes információkért nyissa meg az Önhöz legközelebbi iskolánk oldalát.

gyerekek