Ahol élmény a tanulás

Ágoston Györgyi

Ágoston Györgyi

Ágoston Györgyi vagyok, 2011-ben végeztem az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karán, gyógypedagógusként, pszichopedagógia szakirányon, amely az érzelmi-és viselkedési zavarokkal, tanulási és teljesítményzavarokkal, alkalmazkodási nehézségekkel küzdő gyermekekkel foglalkozik. Számomra a legfontosabb a gyermekek, szülők lelki egészsége, harmonikus kapcsolata önmagukkal és a környezetükkel. Problémafeltárás esetén mindig a „gyökerektől” indulok és haladunk közösen a pozitív változás irányába. Kétgyermekes édesanyaként mindig törekszem az empatikus, humanisztikus elveket rejtő, játékos foglalkozásokra a részképességek fejlesztése mellett. A budaörsi Mátrixban szülőként és a pedagógus csapat tagjaként is aktívan működöm. Részt veszek a gyermekek gyógypedagógiai fejlesztésében, pozitív tanulási élményeik kialakításában, motivációjuk formálásában, illetve a szülőket érintő, neveléssel kapcsolatos kérdések megoldásában.

Jelentkezés

A MátrixSuli Általános Iskola az ország egész területéről fogad diákokat, az év során folyamatos lehetőség van beiratkozásra, átjelentkezésre a szabad férőhelyek függvényében.

Felvételi eljárásunk többlépcsős, fontos szempontunk, hogy az osztály csoportdinamikája, közössége, egysége az új tanuló által gazdagodjon, valamint a szülő elvárásai, értékrendje és az iskola pedagógiai programja összhangban legyen.

Jelentkezéshez, érdeklődéshez kérjük, töltsék ki az itt, vagy az iskola oldalán lévő jelentkezési űrlapot. Az űrlap kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, nem jár kötelezettséggel, a felvételi eljárásunk díjtalan. Ezt követően iskolatitkárunk felveszi Önökkel a kapcsolatot.

Részletes információkért nyissa meg az Önhöz legközelebbi iskolánk oldalát.

gyerekek