Ahol élmény a tanulás

Beck Laura

Beck Laura

Beck Laura vagyok, tanító. „Gondolkodj, higgy, álmodj, és merj!” – mondta Walt Disney. Eszerint élem az életem, és vallom, hogy ez az, ami a tanítás alapját is képezi. Az ELTE-n végeztem tanítóként. Három évig egy vidéki általános iskolában tanítottam, most pedig a MátrixSuli falai között bontogatom a gyermekek szárnyait. Hiszem, hogy minden gyermek színes egyéniség, kis lelkek, akik a szeretet, a kedvesség, a humor és az odafigyelés segítségével kibontakozhatnak. Nincs szívderítőbb látvány egy tanító számára, mint amikor a gyermek szeme csillog a boldogságtól. Bízom benne, hogy olyan légkört teremthetek, ahol megtapasztalják, hogy a tanulás játék és öröm, a tudás pedig hatalom, amit senki sem vehet el tőlük.

Jelentkezés

A MátrixSuli Általános Iskola az ország egész területéről fogad diákokat, az év során folyamatos lehetőség van beiratkozásra, átjelentkezésre a szabad férőhelyek függvényében.

Felvételi eljárásunk többlépcsős, fontos szempontunk, hogy az osztály csoportdinamikája, közössége, egysége az új tanuló által gazdagodjon, valamint a szülő elvárásai, értékrendje és az iskola pedagógiai programja összhangban legyen.

Jelentkezéshez, érdeklődéshez kérjük, töltsék ki az itt, vagy az iskola oldalán lévő jelentkezési űrlapot. Az űrlap kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, nem jár kötelezettséggel, a felvételi eljárásunk díjtalan. Ezt követően iskolatitkárunk felveszi Önökkel a kapcsolatot.

Részletes információkért nyissa meg az Önhöz legközelebbi iskolánk oldalát.

gyerekek