Ahol élmény a tanulás

Beke Évi

Beke Évi

Beke Éva vagyok, a MátrixSuli Budapest történelem tanára. Orosz-történelem szakos általános iskolai tanár, számítástechnikai szoftverüzemeltető, mentálhigiénés szakember és gyógypedagógiai asszisztens végzettségekkel rendelkezem. Az utóbbi években elsősorban mentálhigiénés szakemberként dolgoztam különböző életterületeken, széleskörű tapasztalatokat szerezve az emberi lélek mélységeiben. Nagy örömmel térek vissza a tanításhoz egy olyan iskolában, ahol kiemelt figyelmet fordítanak a gyermekek lelki egészségének megőrzésére, a már meglévő sérülések oldására.

Jelentkezés

A MátrixSuli Általános Iskola az ország egész területéről fogad diákokat, az év során folyamatos lehetőség van beiratkozásra, átjelentkezésre a szabad férőhelyek függvényében.

Felvételi eljárásunk többlépcsős, fontos szempontunk, hogy az osztály csoportdinamikája, közössége, egysége az új tanuló által gazdagodjon, valamint a szülő elvárásai, értékrendje és az iskola pedagógiai programja összhangban legyen.

Jelentkezéshez, érdeklődéshez kérjük, töltsék ki az itt, vagy az iskola oldalán lévő jelentkezési űrlapot. Az űrlap kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, nem jár kötelezettséggel, a felvételi eljárásunk díjtalan. Ezt követően iskolatitkárunk felveszi Önökkel a kapcsolatot.

Részletes információkért nyissa meg az Önhöz legközelebbi iskolánk oldalát.

gyerekek