Beke Éva

Beke Évi

Beke Éva vagyok, a MátrixSuli Budapest történelem, magyar nyelv és irodalom tanára. Orosz-történelem szakos általános iskolai tanár, számítástechnikai szoftverüzemeltető, mentálhigiénés szakember és gyógypedagógiai asszisztens végzettségekkel rendelkezem. Jelenleg harmadik diplomámként a magyar nyelv és irodalom szakot végzem a Károli Gáspár Egyetemen.

Az utóbbi években elsősorban mentálhigiénés szakemberként dolgoztam különböző életterületeken, széles körű tapasztalatokat szerezve az emberi lélek mélységeiben. Nagy örömmel tértem vissza a tanításhoz egy olyan iskolában, ahol kiemelt figyelmet fordítanak a gyermekek lelki egészségének.megőrzésére, a már meglévő sérülések oldására.

A történelem és az irodalom szeretetének átadása mellett kiemelt hangsúlyt fordítok a magyar nyelvtan tanítására, mert meggyőződésem, hogy a magyar nyelvtan beható ismerete, felépítésének megértése, helyes alkalmazása a logikai gondolkodást erőteljesen fejleszti. Tárgyaimat játékos formában, Wordwall, LearningApps stb. alkalmazások segítségével tanítom.