Ahol élmény a tanulás

Gondy-Sekercioglu Hajnalka

Gondy Sekercioglu Hajnalka

Gondy-Sekercioglu Hajnalka vagyok, angol nyelv és kultúra tanár, földrajztanár és a nyolcadikosok osztályfőnöke. A tanulás, mint érték, a könyvek szeretete, a kíváncsiság, a felfedezés öröme mindig jelen volt családunkban. Az idegenforgalmi tanulmányaim után megszereztem számos turizmussal kapcsolatos szakmát, valamint két felsőfokú nyelvvizsgát. Diplomámat az ELTE-n szereztem meg, kiváló minősítéssel. Az utam, hogy átadjam a tanulás szeretetét, ösztönözzem a gyerekeket arra, hogy soha ne felejtsenek el rácsodálkozni a világra. Angolt és földrajzot oktatok. Mindkét szak kitekintés szűkebb világunkból arra a csodára, ami maga az ÉLET.

Jelentkezés

A MátrixSuli Általános Iskola az ország egész területéről fogad diákokat, az év során folyamatos lehetőség van beiratkozásra, átjelentkezésre a szabad férőhelyek függvényében.

Felvételi eljárásunk többlépcsős, fontos szempontunk, hogy az osztály csoportdinamikája, közössége, egysége az új tanuló által gazdagodjon, valamint a szülő elvárásai, értékrendje és az iskola pedagógiai programja összhangban legyen.

Jelentkezéshez, érdeklődéshez kérjük, töltsék ki az itt, vagy az iskola oldalán lévő jelentkezési űrlapot. Az űrlap kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, nem jár kötelezettséggel, a felvételi eljárásunk díjtalan. Ezt követően iskolatitkárunk felveszi Önökkel a kapcsolatot.

Részletes információkért nyissa meg az Önhöz legközelebbi iskolánk oldalát.

gyerekek