Ahol élmény a tanulás

Harthné Kiss Valéria

Harthné Kiss Valéria

Harthné Kiss Valéria, tanító vagyok. Diplomámat az ELTE Tanítóképző Főiskolán, magyar műveltség területen szereztem meg. Immár több mint 20 éve tanítok. Szerencsésnek tartom magam, hiszen a hivatásom egyben a hobbim is. A gyerekek szeretetéből pedig naponta új energiát kapok. Minden tanévben egy újabb, szép feladat vár rám. Nagy szeretettel várom következő tanítványaimat, akiket bevezethetek a mi iskolánk csodás világába és segíthetek megalapozni a jövőjüket. Végezetül azt üzenem a tanítványainknak és szüleiknek, bízzanak bennünk, mindenben segítjük a gyerekeket és a hozzánk tanácsért forduló szülőket.

Jelentkezés

A MátrixSuli Általános Iskola az ország egész területéről fogad diákokat, az év során folyamatos lehetőség van beiratkozásra, átjelentkezésre a szabad férőhelyek függvényében.

Felvételi eljárásunk többlépcsős, fontos szempontunk, hogy az osztály csoportdinamikája, közössége, egysége az új tanuló által gazdagodjon, valamint a szülő elvárásai, értékrendje és az iskola pedagógiai programja összhangban legyen.

Jelentkezéshez, érdeklődéshez kérjük, töltsék ki az itt, vagy az iskola oldalán lévő jelentkezési űrlapot. Az űrlap kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, nem jár kötelezettséggel, a felvételi eljárásunk díjtalan. Ezt követően iskolatitkárunk felveszi Önökkel a kapcsolatot.

Részletes információkért nyissa meg az Önhöz legközelebbi iskolánk oldalát.

gyerekek