Ahol élmény a tanulás

László Mónika

László Mónika

László Gáborné Móni vagyok, német nemzetiségi óvodapedagógus, német nyelvtanár. A német nemzetiségi óvodapedagógia, a német nyelv közvetítése az egyik erősségem. Hosszú időt töltöttem az óvodapedagógusi pályán, így jártas vagyok az iskolára való képességfejlesztésben, a mozgásfejlesztésben, testnevelés, valamint a gyermektánc tanításában. A tapasztalásokon keresztül történő tanulás lehetőségét szorgalmazom.

Jelentkezés

A MátrixSuli Általános Iskola az ország egész területéről fogad diákokat, az év során folyamatos lehetőség van beiratkozásra, átjelentkezésre a szabad férőhelyek függvényében.

Felvételi eljárásunk többlépcsős, fontos szempontunk, hogy az osztály csoportdinamikája, közössége, egysége az új tanuló által gazdagodjon, valamint a szülő elvárásai, értékrendje és az iskola pedagógiai programja összhangban legyen.

Jelentkezéshez, érdeklődéshez kérjük, töltsék ki az itt, vagy az iskola oldalán lévő jelentkezési űrlapot. Az űrlap kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, nem jár kötelezettséggel, a felvételi eljárásunk díjtalan. Ezt követően iskolatitkárunk felveszi Önökkel a kapcsolatot.

Részletes információkért nyissa meg az Önhöz legközelebbi iskolánk oldalát.

gyerekek