Ahol élmény a tanulás

Lőrincz Zoltán Charles

Lőrincz Zoltán

Lőrincz Zoltán vagyok, az ELTE Bölcsészettudományi Karán szereztem diplomát angol nyelv és irodalom szakon. Ugyanott szereztem meg a tanári képesítésemet is. Tanulmányaim során egyre inkább a nyelvtörténet, a fonológia és fonetika felé fordult az érdeklődésem, amely tudományok teljesebb ismerete nagyban hozzásegít ahhoz, hogy a nyelvet mélységeiben is megismerjem, és így magabiztosabban tudjam tanítani. Imádom a nyelveket, és örömmel fedezem fel a nyelvek közötti összefüggéseket. A nyelvhez való viszonyom az óráimon is tükröződik. Lelkesen, és a lehetőségekhez mérten humorosan próbálom átadni mindazt, amit tanultam. Véleményem szerint, egy nyelv ismerete egy ajtó a nagyvilágra, és bár én a sok ajtó közül ugyan csak egyhez, de annál nagyobb örömmel igyekszem kulcsot adni.

Jelentkezés

A MátrixSuli Általános Iskola az ország egész területéről fogad diákokat, az év során folyamatos lehetőség van beiratkozásra, átjelentkezésre a szabad férőhelyek függvényében.

Felvételi eljárásunk többlépcsős, fontos szempontunk, hogy az osztály csoportdinamikája, közössége, egysége az új tanuló által gazdagodjon, valamint a szülő elvárásai, értékrendje és az iskola pedagógiai programja összhangban legyen.

Jelentkezéshez, érdeklődéshez kérjük, töltsék ki az itt, vagy az iskola oldalán lévő jelentkezési űrlapot. Az űrlap kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, nem jár kötelezettséggel, a felvételi eljárásunk díjtalan. Ezt követően iskolatitkárunk felveszi Önökkel a kapcsolatot.

Részletes információkért nyissa meg az Önhöz legközelebbi iskolánk oldalát.

gyerekek