Ahol élmény a tanulás

Mitruczky Szandra

Mitruczky Szandra

Mitruczky Szandra alsós tanító vagyok és szakmai vezető a MátrixSuli Általános Iskolában. Végzettségemet tekintve: tanító, hitoktató, pedagógia bölcsész, intézményfejlesztő és drámapedagógus. Pályafutásom során mindig kerestem az innovatív megoldásokat az oktatásban. A MátrixSuliban ezt és egy szuper csapatot is találtam. Fontosnak tartom az alternatív és gyakorlati oktatást segítő pedagógiai módszereket. Tapasztalataim szerint a motiváció nagyon fontos eleme az oktatásnak, amiben több éves kutatást végeztem. Várom a tanévek kihívásait.

Jelentkezés

A MátrixSuli Általános Iskola az ország egész területéről fogad diákokat, az év során folyamatos lehetőség van beiratkozásra, átjelentkezésre a szabad férőhelyek függvényében.

Felvételi eljárásunk többlépcsős, fontos szempontunk, hogy az osztály csoportdinamikája, közössége, egysége az új tanuló által gazdagodjon, valamint a szülő elvárásai, értékrendje és az iskola pedagógiai programja összhangban legyen.

Jelentkezéshez, érdeklődéshez kérjük, töltsék ki az itt, vagy az iskola oldalán lévő jelentkezési űrlapot. Az űrlap kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, nem jár kötelezettséggel, a felvételi eljárásunk díjtalan. Ezt követően iskolatitkárunk felveszi Önökkel a kapcsolatot.

Részletes információkért nyissa meg az Önhöz legközelebbi iskolánk oldalát.

gyerekek