Ahol élmény a tanulás

Palásti Adrienn

Palásti Adrienn

Palásti Adrienn vagyok, tanító, neveléstudomány szakos bölcsész. Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végeztem természetismeret műveltségterületen. A pályámat egy magániskolában kezdtem, majd 2015-ben kerültem Budaörsre. Mindkét helyen fantasztikus pedagógusok mellett fejlődhettem. 2018-ban az Eszterházy Károly Egyetem neveléstudományi mesterképzését végeztem el. 2022 márciusában hozott össze a sors a Mátrix Sulival, azóta itt a legjobb tudásom szerint oktatom, terelgetem a kis diákokat. Fontosnak tartom, hogy a tanítás mellett különösen nagy hangsúlyt fektessünk a gyermekek lelkére. Véleményem szerint így lesznek kiegyensúlyozott, boldog felnőttek.

Jelentkezés

A MátrixSuli Általános Iskola az ország egész területéről fogad diákokat, az év során folyamatos lehetőség van beiratkozásra, átjelentkezésre a szabad férőhelyek függvényében.

Felvételi eljárásunk többlépcsős, fontos szempontunk, hogy az osztály csoportdinamikája, közössége, egysége az új tanuló által gazdagodjon, valamint a szülő elvárásai, értékrendje és az iskola pedagógiai programja összhangban legyen.

Jelentkezéshez, érdeklődéshez kérjük, töltsék ki az itt, vagy az iskola oldalán lévő jelentkezési űrlapot. Az űrlap kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, nem jár kötelezettséggel, a felvételi eljárásunk díjtalan. Ezt követően iskolatitkárunk felveszi Önökkel a kapcsolatot.

Részletes információkért nyissa meg az Önhöz legközelebbi iskolánk oldalát.

gyerekek