Ahol élmény a tanulás

Sávai-Viola Erika

Sávai Viola Erika

Sávai-Viola Erika vagyok a MátrixSuli Általános Iskola igazgatóhelyettese. Végzettségemet tekintve angol tanár, immáron 16 éve dolgozom a szakmában. Munkám során kiemelt figyelmet fordítottam mindig is a játékos, stresszmentes környezet kialakítására, ezért örültem, hogy együtt dolgozhatom a MátrixSulival, hiszen céljaink ugyanazok: megszerettetni a tanulást! Kiváló szakember kollégáimmal biztosítjuk tanulóink számára az örömteli és sikeres iskolás éveket. Tanóráinkon nem csak élvezetes tanulási lehetőséget, hanem valódi közösségi élményt is nyújtunk.

Jelentkezés

A MátrixSuli Általános Iskola az ország egész területéről fogad diákokat, az év során folyamatos lehetőség van beiratkozásra, átjelentkezésre a szabad férőhelyek függvényében.

Felvételi eljárásunk többlépcsős, fontos szempontunk, hogy az osztály csoportdinamikája, közössége, egysége az új tanuló által gazdagodjon, valamint a szülő elvárásai, értékrendje és az iskola pedagógiai programja összhangban legyen.

Jelentkezéshez, érdeklődéshez kérjük, töltsék ki az itt, vagy az iskola oldalán lévő jelentkezési űrlapot. Az űrlap kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, nem jár kötelezettséggel, a felvételi eljárásunk díjtalan. Ezt követően iskolatitkárunk felveszi Önökkel a kapcsolatot.

Részletes információkért nyissa meg az Önhöz legközelebbi iskolánk oldalát.

gyerekek