Ahol élmény a tanulás

Sipos Etelka

Sipos Etelka

Sipos Etelka vagyok. Kunszentmiklóson élek, ahol az általános iskolában és szakközépiskolában tanítottam, majd 2002-től saját felnőttképzési vállalkozásban. A matematika-rajz tanári végzettség után elvégeztem az ELTE-n a számítástechnika szakot 2000-ben, utána pedig közoktatás-vezetői szakvizsgát tettem. Igazi pedagógusnak vallom magam, bár az utolsó években nem sokat volt módom tanítani. Viszont a legjobb pedagógusokat sikerült kiválasztani három iskolánkba. Ők a legnagyobb odaadással végzik nevelési, oktatási feladataikat. Mindenki vallja, hogy a boldog gyermek, elégedett szülő a munkájának értéke. Célunk, hogy az ország legnagyobb és legjobb iskolájává váljunk, ahol a gyerekből ki tudjuk hozni igazi énjét, megmutatjuk lehetőségeit az élet minden területén, hogy tudjon megfelelően, önállóan választani. Mindezt tesszük maximális odafigyeléssel, szeretettel. Ha el tudjuk érni minden tanítványunknál, hogy megfelelő tudással, félelem nélkül, teljes emberként bocsájtjuk ki az ÉLET-be, célunkat elértük.

Jelentkezés

A MátrixSuli Általános Iskola az ország egész területéről fogad diákokat, az év során folyamatos lehetőség van beiratkozásra, átjelentkezésre a szabad férőhelyek függvényében.

Felvételi eljárásunk többlépcsős, fontos szempontunk, hogy az osztály csoportdinamikája, közössége, egysége az új tanuló által gazdagodjon, valamint a szülő elvárásai, értékrendje és az iskola pedagógiai programja összhangban legyen.

Jelentkezéshez, érdeklődéshez kérjük, töltsék ki az itt, vagy az iskola oldalán lévő jelentkezési űrlapot. Az űrlap kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, nem jár kötelezettséggel, a felvételi eljárásunk díjtalan. Ezt követően iskolatitkárunk felveszi Önökkel a kapcsolatot.

Részletes információkért nyissa meg az Önhöz legközelebbi iskolánk oldalát.

gyerekek