Ahol élmény a tanulás

Sulák Tünde

Sulák Tünde

Sulák Tünde vagyok, mesterpedagógus, tanító. Több mint 25 éve foglalkozom gyerekekkel. A Montessori pedagógia és a projektszemlélet elkötelezett híve vagyok, ezek elemei megjelennek napi pedagógiai gyakorlatomban. Ez a módszer a gyerekek önállóságára épít, és olyan értékeket segít kialakítani, amelyek napjainkban különösen fontosak, mint például a türelem, kivárás, elmélyülés, a választás szabadsága és felelőssége. Számomra a pedagógusi hivatás egy különleges alkotó tevékenység. Összetartó, egymásra figyelő és segítő pedagógus- és gyermekközösség építésére törekszem, amelyben fontosak az érzelmek, az őszinteség és a biztonság.

Jelentkezés

A MátrixSuli Általános Iskola az ország egész területéről fogad diákokat, az év során folyamatos lehetőség van beiratkozásra, átjelentkezésre a szabad férőhelyek függvényében.

Felvételi eljárásunk többlépcsős, fontos szempontunk, hogy az osztály csoportdinamikája, közössége, egysége az új tanuló által gazdagodjon, valamint a szülő elvárásai, értékrendje és az iskola pedagógiai programja összhangban legyen.

Jelentkezéshez, érdeklődéshez kérjük, töltsék ki az itt, vagy az iskola oldalán lévő jelentkezési űrlapot. Az űrlap kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, nem jár kötelezettséggel, a felvételi eljárásunk díjtalan. Ezt követően iskolatitkárunk felveszi Önökkel a kapcsolatot.

Részletes információkért nyissa meg az Önhöz legközelebbi iskolánk oldalát.

gyerekek