Ahol élmény a tanulás

Székely Évi

Székely Évi

Székely Éva vagyok, matematika szakos tanár. Húsz éves pedagógiai tapasztalattal rendelkezem, 2020-ban pedagógus II. minősítést szereztem. Szívügyem a természettudományos érdeklődés felkeltése, a matematika megszerettetése diákjaimmal. Célom az önálló, rendszerezett, problémamegoldó gondolkodás fejlesztése, az alkalmazásra képes tudás létrehozása, a tantárgy adta nevelési, személyiségfejlesztési lehetőségek kiaknázása. Tanóráimon törekszem a nyugodt, szeretetteljes atmoszféra megteremtésére, ahol szabad tévedni.

Jelentkezés

A MátrixSuli Általános Iskola az ország egész területéről fogad diákokat, az év során folyamatos lehetőség van beiratkozásra, átjelentkezésre a szabad férőhelyek függvényében.

Felvételi eljárásunk többlépcsős, fontos szempontunk, hogy az osztály csoportdinamikája, közössége, egysége az új tanuló által gazdagodjon, valamint a szülő elvárásai, értékrendje és az iskola pedagógiai programja összhangban legyen.

Jelentkezéshez, érdeklődéshez kérjük, töltsék ki az itt, vagy az iskola oldalán lévő jelentkezési űrlapot. Az űrlap kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, nem jár kötelezettséggel, a felvételi eljárásunk díjtalan. Ezt követően iskolatitkárunk felveszi Önökkel a kapcsolatot.

Részletes információkért nyissa meg az Önhöz legközelebbi iskolánk oldalát.

gyerekek