Ahol élmény a tanulás

Szikszay Mária

Szikszay Mária

Szikszay Mária vagyok, angol-matematika szakos tanár. Debrecenben éltem, majd Budapesten végeztem el a felsőfokú tanulmányaimat. Ez alatt lehetőségem volt Erasmus programmal Angliában is élni fél évig. A tanítás mellett hátrányos helyzetű gyerekekkel foglalkozó egyesületnél vagyok szakmai vezető. Szabadidőmben néptáncolok, röplabdázom és cserkészkedem.

Jelentkezés

A MátrixSuli Általános Iskola az ország egész területéről fogad diákokat, az év során folyamatos lehetőség van beiratkozásra, átjelentkezésre a szabad férőhelyek függvényében.

Felvételi eljárásunk többlépcsős, fontos szempontunk, hogy az osztály csoportdinamikája, közössége, egysége az új tanuló által gazdagodjon, valamint a szülő elvárásai, értékrendje és az iskola pedagógiai programja összhangban legyen.

Jelentkezéshez, érdeklődéshez kérjük, töltsék ki az itt, vagy az iskola oldalán lévő jelentkezési űrlapot. Az űrlap kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, nem jár kötelezettséggel, a felvételi eljárásunk díjtalan. Ezt követően iskolatitkárunk felveszi Önökkel a kapcsolatot.

Részletes információkért nyissa meg az Önhöz legközelebbi iskolánk oldalát.

gyerekek