Ahol élmény a tanulás

Zsemlye Viktória

Zsemlye Viktória

„Szeretet nélkül lehet fát aprítani, és szeretet nélkül lehet téglákat formálni, de szeretet nélkül nem szabad gyermekkel bánni!” – Zsemlye Viktória vagyok, magyar-történelem szakos tanár és talán Lev Tolsztoj szavai fejezik ki leginkább pedagógiai hitvallásomat. Mindennapi munkám során törekszem arra, hogy kreatív, alkotó szellemiségű, kritikus gondolkodású, a sokszínű világra nyitott gyermekeket neveljek, szeretetteljes légkörben.

Jelentkezés

A MátrixSuli Általános Iskola az ország egész területéről fogad diákokat, az év során folyamatos lehetőség van beiratkozásra, átjelentkezésre a szabad férőhelyek függvényében.

Felvételi eljárásunk többlépcsős, fontos szempontunk, hogy az osztály csoportdinamikája, közössége, egysége az új tanuló által gazdagodjon, valamint a szülő elvárásai, értékrendje és az iskola pedagógiai programja összhangban legyen.

Jelentkezéshez, érdeklődéshez kérjük, töltsék ki az itt, vagy az iskola oldalán lévő jelentkezési űrlapot. Az űrlap kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, nem jár kötelezettséggel, a felvételi eljárásunk díjtalan. Ezt követően iskolatitkárunk felveszi Önökkel a kapcsolatot.

Részletes információkért nyissa meg az Önhöz legközelebbi iskolánk oldalát.

gyerekek