Ahol élmény a tanulás
Cover Rolunk

Rólunk

Sipos Etelka Alapito Igazgato
Sipos Etelka  Alapító, igazgató

MátrixSuli Általános Iskola előnyei

 • Életre nevelés
 • Nyitott, boldog gyerekek
 • Személyre szabott haladás
 • Értékelés szabadsága és változatossága
 • Következetes emberi tulajdonságok erősítése
 • Merész, bátor, becsületes emberré nevelés
 • Józan gondolkodásra nevelés
 • Test, lélek, szellem egyensúlya
 • Teljesítménykényszer leküzdése
 • Egészséges önbizalom
 • Családias légkör
 • Folyamatos kapcsolattartás a szülőkkel
 • Kölcsönös tisztelet egymás felé
 • Saját, tágas, modern épület
 • Közösségépítés

Alapítónk és Missziónk

A MátrixSuli Általános Iskola 4 éve működik sikeresen, három tagintézménnyel: Budapesten, Budaörsön és Kecskeméten.

Alapítványi üzemeltetésben lévő iskolánk a központilag előírt Nemzeti Alap Tanterv tantárgyi szabályozói alapján végzi minőségi pedagógiai munkáját. Ezzel biztosítjuk az átjárhatóságot bármely általános iskolába, és felelősséggel készítjük fel tanulóinkat a középiskolai továbbtanulásra. Nem alternatív iskola vagyunk tehát, de kialakítottuk iskolánk sajátos arculatát.

Mi elsősorban a 21. század elvárásaira készítjük fel a gyermekeket, olyan készségek elsajátításával, mellyel megállják majd a helyüket a ma még kiszámíthatatlan jövőben. Nagy hangsúlyt fektetünk a készségek és a személyiség fejlesztésére. Jó kommunikációs és együttműködési készségekkel rendelkező, kreatív, boldog és felelősséget vállalni tudó fiatalokat nevelünk, akik képesek a problémákat azonosítani és megoldani, kitartóak és érzelmi intelligenciájuk magas szintű.

Tanóráink menete eltér a hagyományos iskolai módszerektől. A hatékonyság érdekében kisebb létszámú, legfeljebb 15 fős osztályokkal működünk, és gyakran tömbösítjük a tananyagot. Érdekes projektekben tanulunk, óráinkon előtérbe kerülnek a kooperatív tanulást, az együttműködést és a tevékenységközpontú, aktív közreműködést támogató pedagógiai módszerek. Modern élménypedagógiai eljárásaink lehetővé teszik, hogy iskolán kívüli programokon is tanuljunk.

Fontosnak tartjuk kiépíteni, hogy az irányított tevékenységek mellett a diákok önállóan tervezzék és szervezzék tanulási folyamataikat, felelősséget vállaljanak saját kötelességükért és feladataikért. Szüntelenül változó világunkban érzékenyen reagálunk a gyermekek igényeire.

Nincs csengő, a tanórák hossza és felépítése rugalmasan változhat. Célunk, hogy tanulóink magas szintű tudással rendelkezzenek, szívesen járjanak iskolába, megízleljék a tanulás örömét, megőrizzék kíváncsiságukat, nyitottságukat és érdeklődésüket. Intézményünk ehhez biztosít megfelelő hátteret a pedagógusoknak és a hozzánk járó gyermekeknek.

Pedagógiai munkánk sikerét jelzi, hogy tanulóink több tanulmányi versenyt nyertek, többen nyelvvizsgát szereztek, és immáron két ballagó osztályunk mindegyik tanulóját oda vették fel továbbtanulni, ahova jelentkezett.

Nálunk a gyermek az első, az ő jövője a legfontosabb. Elkötelezett, magas szakmai szintű pedagógusokkal dolgozunk mindhárom intézményünkben. Felső tagozaton teljes a szakos ellátottság. A test-lélek-szellem hármas egység fontosságát és az ezen alapuló fejlesztést tartjuk szem előtt.

A MátrixSuliba járó gyermekeket minden nap szeretettel fogadjuk és a szülőkkel együttműködve gonddal neveljük, egyéni odafordulással segítjük. Hiszünk abban, hogy ők a legjobbat kapják nálunk nevelésből és oktatásból. Ezért büszkék is arra, hogy ők a „MátrixSuliba” járnak, és mi is büszkék vagyunk rájuk.

Tudjuk és tapasztaljuk, hogy minden gyermek jó valamiben. Igyekszünk megtalálni, és gondozni ezt a tehetséget annak érdekében, hogy minden tanulónk önbizalommal, tudással felvértezett egyedi személyiség legyen.

Szeretettel várjuk az Ön gyermekét is iskolánkba!
Sipos Etelka
igazgató

Nagy örömünkre, végzős diákjaink az alábbi intézményekbe nyertek felvételt:

BKSZC Gundel Károly Vendéglátó és Turisztikai Technikum
Budapest IX kerületi Weöres Sándor Általános Iskola és Gimnázium
Dabasi Táncsics Mihály Gimnázium
Diákszempont Általános Iskola és Gimnázium
Ganz Ábrahám Kéttannyelvű Gyakorló Középiskola és Szakiskola
Kürt Alapítványi Gimnázium
Zrínyi Miklós Gimnázium

Nem elég jóra vágyni:
a jót akarni kell!
És nem elég akarni:
de tenni, tenni kell!
(Váci Mihály)

Jelentkezés

A MátrixSuli Általános Iskola az ország egész területéről fogad diákokat, az év során folyamatos lehetőség van beiratkozásra, átjelentkezésre a szabad férőhelyek függvényében.

Felvételi eljárásunk többlépcsős, fontos szempontunk, hogy az osztály csoportdinamikája, közössége, egysége az új tanuló által gazdagodjon, valamint a szülő elvárásai, értékrendje és az iskola pedagógiai programja összhangban legyen.

Jelentkezéshez, érdeklődéshez kérjük, töltsék ki az itt, vagy az iskola oldalán lévő jelentkezési űrlapot. Az űrlap kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, nem jár kötelezettséggel, a felvételi eljárásunk díjtalan. Ezt követően iskolatitkárunk felveszi Önökkel a kapcsolatot.

Részletes információkért nyissa meg az Önhöz legközelebbi iskolánk oldalát.

gyerekek