Ahol élmény a tanulás
Mátrix Szakképző Iskola

Mátrix Szakképző Iskola

Mátrix Szakképző Iskola

Diakok 2

Örömmel tájékoztatunk, hogy a Mátrix Csoporton belül lehetőség van 8. osztály után tanulni a Mátrix Szakképző Iskolában (OM: 910020).

A képzésünk térítésmentes. Kiváló tanáraink várnak, akik elsősorban a gyakorlati oktatásra helyezik a hangsúlyt. Nálunk az órarend beosztásába is bele szólhatnak diákjaink. Ezen kívül több kellemes tanulási módszertant is kínálunk. Várunk szeretettel a Mátrixban!

A beiratkozás folyamatos, a felvételi egy személyes elbeszélgetés: Miért ezt a szakmát választod?

Töltsd nálunk a következő 3 évedet!

Elérhetőségek:
+36 70 779 7015
szakkepzo@matrixoktatas.hu

A 2023/2024  tanévre jelentkezők felvételi jegyzéke

Villanyszerelo

Villanyszerelő

A villanyszerelő épület és ipari villamos berendezések szerelését, javítását és karbantartását végzi. A munkája során felhasznált fém és műanyag munkadarabokat megmunkálja, csatlakozókat és vezetékeket épít ki, biztonsági és szabályozási méréseket készít.

Tovább
Boltielado

Kereskedelmi értékesítő

A kereskedelmi értékesítő a korszerű eladástechnikák alkalmazásával kiszolgálja és tájékoztatja a vásárlókat. Értékesítési stratégiája a vevői igényeken alapul, tevékenysége kiterjed továbbá az áru beszerzésére, átvételére, készletkezelésére, állagmegóvására.

Tovább
Klimaszerelo

Klímaszerelő

A hűtő- és szellőzésrendszer szerelő, a légtechnikai cső- és vezetékhálózatok kiépítésével, és a kisteljesítményű klímák, hűtőközegek telepítésével és karbantartásával foglalkozik. A szakemebr képes szerelni, javítani, karbantartani, beüzemelni, és beszabályozni rendszereket és berendezéseket.

Tovább

Iskolánk természetesen megtalálható a szakképzők listájában:

Jelentkezés

A MátrixSuli Általános Iskola az ország egész területéről fogad diákokat, az év során folyamatos lehetőség van beiratkozásra, átjelentkezésre a szabad férőhelyek függvényében.

Felvételi eljárásunk többlépcsős, fontos szempontunk, hogy az osztály csoportdinamikája, közössége, egysége az új tanuló által gazdagodjon, valamint a szülő elvárásai, értékrendje és az iskola pedagógiai programja összhangban legyen.

Jelentkezéshez, érdeklődéshez kérjük, töltsék ki az itt, vagy az iskola oldalán lévő jelentkezési űrlapot. Az űrlap kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, nem jár kötelezettséggel, a felvételi eljárásunk díjtalan. Ezt követően iskolatitkárunk felveszi Önökkel a kapcsolatot.

Részletes információkért nyissa meg az Önhöz legközelebbi iskolánk oldalát.

gyerekek

Jelentkezés

A Mátrix Szakképző Iskola szeptembertől elindítja nappali tagozatos képzését Budaörsön és Kecskeméten.

Felvételi eljárásunkra folyamatosan lehet jelentkezni, a feltétel egy személyes elbeszélgetés.

Jelentkezéshez, érdeklődéshez kérjük, töltsd ki az itt található űrlapot. Az űrlap kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, nem jár kötelezettséggel, a felvételi eljárásunk díjtalan.

Ezt követően iskolatitkárunk felveszi Veled a kapcsolatot.

Elérhetőségünk: